Salad from the garden -kinda
Being summer it's usually common preferring to eat cold dishes. But with the hot weather we become more lazy (at least us), so we don't want to stay too much time in the kitchen in front of the oven. That's why salads are the best option when you don't have time to cook but you still want to enjoy your meal and to eat healthy. A good option is the salad from the garden (specially because the ingredients are easy to find). This time we introduce to you this type of vegetarian (and vegan!) salad but with some changes, not the typical one. We also recommend you eating this dish with hummus with toast bread.
Ingredients
Oak eaf lettuce
Cucumber
Red pear cherry tomatoes
Red pepper
Blackbearries
Nuts
Olives
Ground pepper
Golden flax seeds
Oil
Amanida de l'hort -o per l'estil
Sent estiu és habitual preferir menjar plats freds. Però amb el temps calorós que fa ens tornem més mandrosos (com a mínim nosaltres), i no ens ve de gust estar massa estona a la cuina davant del forn. Per això la millor opció són les amanides quan no tens temps de cuinar però tot i així vols disfrutar del teu àpat i menjar sa. Una bona opció és l'amanida de l'hort (sobretot perquè els ingredients són fàcils de trobar). Aquest cop us presentem aquest tipus d'amanida vegetariana (i vegana!) però amb diversos canvis, no la clàssica. També us recomanem que acompanyeu el plat amb hummus i pa torrat.
Ingredients
Enciam de fulla de roure
Cogombre
Tomàquets pera cherry vermells
Pebrot vermell
Mores
Nous
Olives
Pebre mòlt
Llavors de lli daurat
Oli
Llavors de lli daurat
Oli
Enjoy it! A disfrutar-lo!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada