Hola!
Viure al costat del Mediterrani ens permet tenir una dieta mediterrània molt equilibrada, i és el que menjo la gran part del temps. Tot i així, de tant en tant m'agrada introduir ingredients més "exòtics". Un d'ells és el cuscús: sé que no és molt molt "exòtic" i que podria ser considerat mediterrani, però segueix sense poc comú a la meva dieta. Així que aquí teniu una petita dieta amb cuscús!
Hi there!
Living next to the Mediterranean allows us to eat a Mediterranean, balanced diet, which I do most of the time. However, sometimes I like to introduce some unusual ingredients, which tend to be (kind of) exotic products. One of them is cus cus: I know it's not that exotic and it can be considered Mediterranean, but it's still quite uncommon in my diet. So here's a little recipe with cus cus!
La recepta l'he tret del llibre Greens. Deliciosas recetas para comer verdura con cada comida, de Jessica Nadel, tot i que ha variat una mica (l'he adaptat als ingredients que tenia a casa).
Què necessites:
- 625 ml de caldo vegetal
- 360 g de cuscús (jo he fet servir cuscús d'espelta integral, al llibre fan servir cuscús isrealí)
- 220 g de pèsols, frescos o descongelats
- 1 cullerada de menta picada
I got the recipe from the book Greens. Deliciosas recetas para comer verdura con cada comida, by Jessica Nadel, even though I modified it a little bit (I used the ingredients I had at home).
What you need:
- 625 ml of vegetable broth
- 360 g cous cous (I used whole spelt couscous, in the book they use Isrealan cous cous)
- 220g peas, fresh or thawed
- 1 tablespoon chopped mint
Preparació: 5 min. Temps de cocció: 25 min.
1.- Portar el caldo a ebullició. Afegir el cuscús, remenar ràpidament i abaixar el foc i tapar l'olla. Deixar coure uns 15 minuts.
2.- Quan quedin 2 minuts de cocció, treure la tapa i afegir els pèsols. Tapar un altre cop durant uns 2 minuts. Retirar del foc, deixar reposar uns 5 minuts, afegir la menta i servir.
Prepartion time: 5 min. Cooking time: 25 min.
1.- Boil the vegetable broth. Add the cous cous, stir quickly and reduce cooking heat. Let it cook for 15 minutes.
2.- When there are only 2 minutes left (of those 15), add the peas. Let it cook for 2 more minutes. Put the cooking pot away and let it rest for 5 minutes. Add the mint and that's it.
Com podeu veure, és molt fàcil i molt ràpid de fer, i el resultat és deliciós! Jo també hi he afegit mongetes tendres i una mica de pastanaga. Espero que us agradi!
As you can see, it's very easy and quick to do. I also added some green beans and carrots. Hope you like it!
See you soon / Fins aviat
Earthankful / Montse
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada