Hello dear people!
Today we are sharing with you another vegan recipe! In my opinion
this dish is a kinda summer one but it’s a mix of cold and warm ingredients.
This meal it’s perfect for lunch since it contains so many types of nutrients
from legums, veggies and tofu. It’s inexpensive, easy to do and also to pack and take away!
For cooking it you only need some greens (salad, red pepper
and cucumber), a variety of legums (lentils and white beans) and tofu sausages.
Since we want to keep our veggies fresh they will stay raw (so you only need to
cut them into little pieces). But legums must be cooked in hot water
separetly (cook one type first and the other one later), if you buy them dry
(in this case they will taste better but they will require you more time and
dedication), until they are soft and ready to eat. If you have bought them
already cooked you will only need a couple of minutes to clean them with hot water
in the sink. After that, you will need some tofu sausages, which will take you
around five minutes to cook in the pan (before remember to put oil on it and to
let it get warmer).
After these steps are done the only thing you will need to
do is putting everything in a dish. Mix the legums and the greens to make
everything more tasty! Oil, arbequina's olivada and pepper or salt are good as a condiment (avoid
vinager or it will be too much since the dish already contains so many different
flavours).
Now you only have to enjoy and share it with your loved
ones! Let’s keep it good and keep it clean! J
Ingredients
Dry lentils
Dry white beans
Oak leaf lettuce
Red pepper
Cucumber
Tofu sausages
Oil
Ground pepper
Salt
Arbequina's olivada
Hola estimada gent!
Avui compartim amb vosaltres una altra recepta vegana! Segons el meu punt de vista aquest plat és bastant estiuenc encara que es basa en una barrega d’ingredients freds i calents. Aquest àpat és perfecte per dinar ja que conté molts tipus de nutrients provinents dels llegums, les verdures i el tofu. És fàcil de preparar i també d’emportar per menjar fora!
Per cuinar-lo només necessitaràs algunes verdures (amanida, pebrot vermell i cogombre), una varietat de llegums (llenties i fesols) i saltxitxes de tofu. Com que volem mantenir els vegetals frescos els mantindrem crus (per tant, només has de tallar-los en trossets petits). Però els llegums sí que s’han de coure en aigua calenta de manera separada (per una banda les llenties i, per l’altra, els fesols), si els compres crus (en aquest cas tastaran millor però et suposaran un major temps de cocció i de dedicació), fins que estiguin tous i llestos per menjar. Si els has comprat ja cuits només els hauràs de netejar amb aigua calenta a la pica. Després d’això, només necessitaràs un parell de saltxitxes de rofu, que taradaran al voltant de cinc minuts en coure’s a la paella (abans recorda de posar-hi oli i de deixar que es calenti).
Després d’haver fet aquests passos, l’única cosa que et quedarà per fer és posar-ho tot al plat. Barreja els llegums i les verdures per fer-ho tot més saborós! L’oli, l'olivada d'oliva arbequina i el pebre o la sal són un bon condiment (evita utilizar vinagre o sinó serà massa contundent tenint en compte que el plat ja conté una gran varietat de sabors).
Ara ja està llest per disfrutar i compartir amb aquells que més aprecies! Mantent-ho bo i sa! J
Ingredients
Llenties seques
Fesols secs
Enciam de fulle de roure
Pebrot vermell
Cogombre
Saltxitxes de tofu
Oli
Pebre
Sal
Olivada d'oliva arbequina
Earthankful / Clàudia
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada