Pàgines

social media

24.1.16

Vegan carrot cake

Hi there!
Today I want to share with you this vegan carrot cake recipe. I've cooked it like three times during these Christmas holidays because I really like it, so I hope you like it too. It's very easy to prepare and so yummy!

Hola!
Avui vull compartir amb vosaltres la recepta d'aquest pastís de pastanaga vegà. L'he fet com tres cops durant aquestes vacances de Nadal perquè m'agrada molt i espero que a vosaltres també us agradi. És molt fàcil de preparar i realment bo!


What you need:
  • 300 gr wholemeal flour (I used spelt flour)
  • 50 gr of sugar (better if it's sugar cane; in this case, add some more)
  • 300 gr of carrots
  • 100 gr of walnuts (chopped)
  • 200 ml water
  • 180 ml of sunflower oil
  • 1 teaspoon salt
  • 1 teaspoon ground cinnamon
  • 1 teaspoon bicarbonate
  • 1 teaspoon baking powder, type Royal

Què necessites:
  • 300 gr de farina integral (jo he fet servir farina d'espelta)
  • 50 gr de sucre (millor si és sucre moreno; en aquest cas afegir-ne més, al gust)
  • 300 gr de pastanagues
  • 100 gr de nous (trossejades)
  • 200 ml d'aigua
  • 180 ml d'oli de girasol
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • 1 culleradeta de bicarbonat
  • 1 culleradeta de llevat

Preparation time / temps de preparació: 45min
Cooking time / temps de cocció: 1h






 Preparation / Preparació:

1.- Preheat the oven at 180ºC. / Preescalfar el forn

2.- In a bowl, mix the flour, the bicarbonate, the sugar, the salt, the baking powder and the cinnamon. / En un bol, barrejar la farina, el bicarbonat, el sucre, la sal, el llevat i la canyella.







3.- Peel and grate the carrots. / Pelar i ratllar les pastanagues. 







4.- In the bowl, add the carrots, the oil, the water and the nuts (chopped). / Al bol, afegir les pastanagues, l'oli, l'aigua i les nous trossejades. 






5.- Mix in order to get a homogeneous mass. / Barrejar per obtenir una massa homogènia. 






6.- Pick a receptacle that can go into the oven. Put some greaseproof paper and put the mass in the receptacle. / Agafar un recipient per anar al forn. Posar-hi paper de forn i posar-hi la massa. 







7.- Let the cake in the oven for 1 hour. After that period of time, take it out of the oven and let it cool. / Deixar coure el pastís durant una hora. Després d'aquest temps, treure'l del forn i deixar-lo refredar. 






8.- The cake is ready: eat it with your favourite tea! / El pastís ja està a punt: menja'l acompanyant-lo amb el teu te preferit!





I hope you like it and if you do prepare it don't hesitate to show us your results.
Espero que us agradi i si el prepareu no dubteu en ensenyar-nos com us queda.


See you soon / Fins aviat

Earthankful / Montse

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada