Hi there!
For me, the most difficult meal is, by far, breakfast. As a child, I used to eat toast with some kind of ham or sausage. Changing my diet made it all more complicated and I had to think about what to do to keep breakfast interesting and yummy. So here are two of my favourite vegan breakfasts. As you'll see, they're very, very simple, since I don't like to spend lots of time preparing my breakfast (and, consequently, waking up earlier).
Hola a tothom!
Un dels àpats que trobo més "difícil" és l'esmorzar. Quan era petita, solia menjar torrades amb embotit. Canviar la dieta ho va fer tot més difícil i vaig haver de buscar alternatives per seguir tenint esmorzants interessants i deliciosos. Així que avui us ensenyo dos dels meus esmorzars. Com veureu, són molt senzills, ja que no m'agrada dedicar molt temps a preparar l'esmorzar (i, per tant, llevar-me més d'hora).
The first one is an avocado toast. I pick two pieces of bread and toast them in the toaster. After, I spread the avocado pulp in the toast and I add a little bit of olive oil, sesame seeds and oregano, in order to add more flavour. Easy, isn't it? Some other options are to put hummus or vegan pâté instead of avocado, which is also delicious!
I usually eat this breakfast when I wake up (very) early, in order to have lots of energy to face the day. Also, I can prepare it as a sandwich, which is great to take it away with me.
La primera idea és una torrada d'alvocat. Agafo dues llesques de pa i les torro a la torradora. Després, unto la polpa de l'alvocat madur per sobre del pa i finalment afegeixo unes gotes d'oli d'oliva, sèsam i una mica d'orenga perquè tingui més gust. Fàcil, oi? Altres opcions és posar-hi hummus o paté vegà enlloc d'alvocat, i també queda molt bo.
Nomalment em preparo aquest esmorzar quan em llevo (molt) d'hora, per tenir molta engergia durant el dia. Està bé perquè també me'l puc preparar com un entrepà i així endur-me'l per mig matí.
The second one is yogurt with muesli and fruit. It couldn't be simpler. I use vegan, red fruit yogurt, I add a bit of organic muesli, some nuts and some fruit, depending on the season and on what I've got left in the fridge. My favourites are definetely strawberries and blueberries. The other option is using a vegan, vanilla yogurt and instead of strawberries and blueberries, putting some banana. So yummy!
I usually eat this breakfast when I wake up late or when I know I'll stay at home, so if I am hungry I can prepare something else. I can also eat it as a mid-afternoon snack.
La segona idea és iogurt amb muesli. No podria ser més senzilla. Faig servir un iogurt vegà de fruites vermelles i hi afegeixo muesli organic, fruits secs i fruita, en funció de l'estació i de què em quedi a la nevera. El que m'agrada més són maduixes i nabius. Una altra opció és fer servir un iogurt vegà de vainilla i, enlloc de maduixes i nabius, hi afegeixo plàtan. Deliciós!
Normalment em preparo aquest esmorzar quan em llevo tard o quan sé que em quedaré tot el matí a casa, de manera que si tinc gana em puc preparar alguna altra cosa. També m'ho menjo sovint com a berenar.
This two ideas are very easy and simple, but I hope they inspire you and they help you to wake up with more energy enthusiasm!
Aquestes dues idees són molt fàcils i senzilles, però espero que us inspirin pels vostres esmorzars i que us animin a despertar-vos amb energia i il·lusió!
See you soon / Fins aviat
Earthankful / Montse
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada